Варненска фирма издава как да спестим хиляди при закупуването или строежа на мечтания дом

Реклама

Закупуването или строежа на жилище е важна стъпка за всеки от нас, а на повечето ни се случва веднъж в живота. Това не е ли достатъчна причина, когато купуваме или строим своя дом да сме напълно подготвени?

Когато си купувате употребяван автомобил водите ли го при професионалист, за да му направи диагностика и да ви уведоми за дефектите по колата и колко би ви струвал ремонта?

Вече е възможно професионалист да Ви консултира и в избора на най-скъпата покупка в живота на повечето от нас – Жилището.

Иновативната за българския пазар фирма IBBC inspection building and buyer consult е създадена с цел да напътства клиентите си в желанието им за създаване на мечтания дом. Харесали сте имот на добра цена и изглежда, че е в страхотно състояние? Винаги имайте в предвид, обаче, че когато става въпрос за продажба от собственик се акцентира на най-добрите му черти и често Ви се спестяват потенциалните недостатъци.

Ако сте решили да закупите жилище, професионалист от IBBC ще огледа желаният от вас парцел, къща или апартамент и ще Ви информира дали покупката си струва. Инспекцията Ви дава възможност да се уверите в изправността на ел. инсталацията, на ВиК, на уредите, топлозагуби, влажност, състоянието на стени, тавани, подови настилки, покриви, отводняване, мазе, мухъл и т.н. Ще разберете дали са наложителни евентуални ремонти и каква сума трябва да си отделите за тях.

Изберете инспекция на бъдещия си дом и се уверете, че всичко е такова каквото изглежда. Ако инспекцията излезе чиста, не се колебайте със сключването на сделката, ако обаче, намерят дефекти ще знаете колко ще ви струват ремонтите и можете да преговаряте за цената с продавача.

Ако пък искате сами да изградите своя дом-мечта, отново може да се доверите на IBBC. Занесете им архитектурен проект и професионалисти ще изготвят независима оценка на предстоящия ви строеж и индивидуална количествено-стойностна сметка, за да се ориентирате по-лесно в избора си на строител.

Имате имот, който желаете да ремонтирате и получавате десетки оферти с огромни разлики в цената? – Разберете реалната цена на пазарният труд и материалите, както и адекватни насоки към коя от офертите да се насочите.

Притежавате имот или стара къща и не сте сигурни дали да продавате или да инвестирате в него? IBBC ще Ви предоставят експертно мнение за цената на инвестицията, която ще направите, разработен бизнес план и прогнозирана печалба. Фирмата изготвя идейни проекти с креативни предложения и подготвя необходимите документи за реализация.

Възползвайки се от услугите на IBBC, може да разберете неподозирани трикове, които да повишават стойността на имота Ви. С няколко дребни промени, на пръв поглед непривлекателна стара къща, може да се превърне в чудесен имот, който да продадете лесно и на по-висока цена.

Таксата за цялостна консултация е 250 лв. – Тази инвестиция може да ви спести до 200 000 лв.

Открийте отговора на всеки въпрос, свързан с покупка, строеж или продажба на имот с IBBC inspection building and buyer consult .

Консултирайте се с професионалистите, спестете хиляди и превърнете загубата в печалба.
За повече информация последвайте Facebook страницата

Или на сайта: www.Ibbcconsult.com
АДРЕС: гр. Варна ул. Тихомир 20
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 089 848 1748

*******
Главен спонсор на наградата този месец:
Спонсор допълнителна награда:

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

В навечерието сме на Гергьовден: Какво трябва да се направи тази нощ

Гергьовден в България се нарича денят, в който се чества Свети Георги Победоносец. Обявен е…

преди 33 секунди

Утре е много важен ден за всички християни. Какво трябва да се направи

Утре, в понеделник е втория ден след Великден. Според православната традиция започва Светлата седмица –…

преди 6 минути

Тази нощ в България: Хиляди се стичат към вълшебен извор

Стана ясно, че хиляди хора ще се стекат край извора в планинската местност Дамбалъ над…

преди 10 минути

Кола се вряза в Белия дом

Стана ясно, че водач на лека кола загина, след като се вряза с нея в…

преди 14 минути

Започва Светлата седмица. Какво символизира тя

Утре започва Светлата седмица. Тя поставя завършек на великденския празничен цикъл На втория ден след…

преди 17 минути

Ще чукнат ли термометрите 30 гардуса през новата седмица

В понеделник и вторник ще бъде предимно слънчево. След обяд над западните и планинските райони…

преди 21 минути