in ,

Пълен релакс и удивителна разходка във Варненския залив. Морски пикник и риболов на борда на тримаран „Чайка“

Отдайте се на магията на морските приключения! Предизвикваме Ви да се впуснете в едно ново изживяване и да създадете прекрасен летен спомен.

Плаването с тримаран „Чайка“ ще Ви отведе до неповторими места покрай крайбрежието на Варна и Варненското езеро, където ще имате възможността да се насладите на разходка с кораб заедно с Вашите приятели или семейство.

Подарете си морски пикник с вкусен обяд или вечеря. Насладете се на наситения със солен вкус чист морски въздух, на слънчевите лъчи и морския прохладен бриз. Прекарайте незабравим ден на борда на тримаран „Чайка“ в компанията на професионален и атрактивен екипаж.

Ако сте любители на риболова, то тогава пакет “Романтика, Забавление и Морско приключение”  е точно за Вас! Изпитайте уменията си в спокойните води на Варненския залив или езеро, а богатия улов може да приготвите и дегустирате директно на борда.

Влюбените могат да се наслаждават на компанията си с чаша вино в ръка, опиянени от романтичната атмосфера. Ако пред хоризонта Ви се открие гледка на делфини, изпълняващи сложни акробатични фигури, то тогава късметът е на Ваша страна.

На борда на тримаран „Чайка“ ще имате възможност за плаж и гмуркане. Разрешено е да се внасят леки храни и напитки.

Удоволствието от един прекрасен летен круиз, чрез който ще усетите енергията на морските вълни, ще Ви зареди с нови положителни емоции. Разкриващата се възхитителна гледка на град Варна, спиращият дъха залез и красивата ни природа истински ще Ви развълнуват.

Плаването с тримаран „Чайка“ ще Ви отведе до емблематични места покрай варненския бряг. Едно от тях е нос Галата, който е сред символите на град Варна. Мястото е изключително красиво, а гледката откъм морето е възхитителна.

Това лято капитанът на тримаран „Чайка“ всеки месец ще Ви посреща с нови атрактивни цени и специални промоции с до – 50 %.

Екипажът ще се погрижи плаването да се превърне в едно много приятно и незабравимо приключение. Благодарение на стабилната конструкция на тримарана, плаването е леко и напълно безопасно.

С капацитет до 33-ма души, на кораба ще има място за всичките Ви приятели. Елате и се забавлявайте заедно! За всички лоялни клиенти, заедно с техните близки, ще има много отстъпки.

Поводът може да бъде всякакъв – огранизиране на тийм билдинг, пикник в морето, рожден ден, морска фотосесия или сватба на кораб, като може да се възползвате от следните пакети:

Пакет “Романтика, Забавление и Морско приключение” Ви дава възможност да се насладите на 3 или 4-часова разходка с корабче по крайбрежието на Варна или Варненското езеро, придруженa с интереснa и забавнa беседа с лека почерпка. Привържениците на риболова могат да се възползват от включени консумативи, екипиривка и оборудване.

Пакет “Рожден ден” е една вдъхновяваща идея за щуро морско парти за малки и големи. Организирайте своя повод с тримаран „Чайка“ и изберете своето меню и напитки. Малките гости ще получат възможност да управляват кораба, облечени като капитани, следвайки картата на круиза, а като доказателство за своите способности ще могат да се похвалят с шапки и грамоти. Парти круизът продължава между 2 или 3 часа по Ваш избор. Всички участници ще получат много изненади за спомен.

Пакет “Моряшко парти” на борда на тримаран „Чайка“ е едно уникално  изживяване, което може да подарите на своето дете, любим или приятел. Отпразнувайте своя рожден ден или специален повод сред бистрите води на Варненското езеро и зова на чайките като капитан на партито. Круизът е с продължителност от 2 часа.

Пакет “Свободно плаване” е разработен специално за любителите на морето, които искат сами да изберат своето забавление. Прекарайте минимум 3 часа в риболов с възможност за плаж на борда и свободно гмуркане.

За Вашата отстъпка може да попитате на телефон : 0888 50 23 69 

Тримаран „Чайка“ ще Ви очаква всеки ден на  Морска гара Варна.

Участвайте във Facebook играта на Party ship-chaika и спечелете тричасов круиз край Варна с включен обяд или вечеря!

Всеки, който има рожден ден през месец ЮЛИ и изпълни условията на играта, може да спечели и да празнува по един неповторим начин своя рожден ден. Гостите на рожденика ще получат 50% от основната цена на пакет „Романтика, Забавление и Морско приключение”! Тегленето е всяка седмица!

Как да участвате, вижте ТУК:

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/