in ,

Advance Academy с нова изненада във Варна, подходяща за всеки успешен бизнес

След страхотната новина за лятната ученическа IT Академия, Advance Academy обявиха още един полезен проект във Варна, този път насочен към представители на бизнеса, хора, които желаят да се преквалифицират, както и експерти, които искат да разширят компетенциите си. Това предоставя една прекрасна възможност за тези, които търсят развитие в областта.

“ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – КУРС ЗА НАЧИНАЕЩИ” ще стартира на 03.07.2018 г. и завършва на 29.08.2018г. На 04.09.2018г. всички участници ще положат финален изпит, с което ще могат да получат Сертификат за успешно преминато обучение и Удостоверение за обучение по част от професия по образец на МОН.

Часовете са съобразени с работния ден (след 18:30ч.) – по този начин курсът няма да пречи на ежедневните Ви работни занимания, а ще ги допълни по един приятен и ползотворен начин.

За “ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – КУРС ЗА НАЧИНАЕЩИ” Advance Academy събира на едно място четирима доказани специалисти в основните области на дигиталния маркетинг, а именно:

1. „Content и SEO – защо съдържанието е важно и как то ни класира в Google“ с лектор Любомир Любомиров – Експерт Content Marketing – В неговите часове ще имате възможност да научите основата на копирайтинг, контент маркетинг и оптимизация за търсачки (SEO) – съществена част от всеки успешен бизнес.

2. „GOOGLE ADWORDS from A to Z“ с лектор Иван Димитров – Google Adwords certified trainer – Няма човек, който да не използва търсачките и в частност Google. От Иван Димитров ще научите как да я използвате за бизнес цели – създаване на рекламен профил в Google Adwords, избор и проверка на ключови думи, създаване на дисплейни реклами (банери), анализ на кампаниите, ремаркетинг. Ще получите отговор на въпроса „Какво е landing page и защо е полезно да ги имаме?“.

3. „Мейлът, който продава ефективно“ с лектор Неви Коева – Digital Marketing Expert, Lector and Trainer – Ще научите как да изградите списък с мейли на подходящите потенциални клиенти, какви стъпки да следвате за успешна мейл кампания, автоматични имейли и най-вече отговор на въпросите „Как да си спестите време и да получите “Да” на имейлите си?“ и „Как да превърнете абонатите си в клиенти?“.

4. „Facebook Marketing – практическо обучение за реклама“ с лектор Теодора Иванова – Ще се научите как да създадете правилната бизнес фейсбук страница, също така как правилно и оптимално да я рекламирате в най-популярната платформа – Facebook. Ще разберете начините, по които да достигате максимални резултати и продажби с минимален бюджет. 

„За 2 месеца ще научите от самото начало как се създават кампании в Google AdWords, подбор на ключови думи и измерване на резултати, основните техники при Search Engine Optimization, как да създаваме и управляваме eMail кампании, които да продават, както и всичко свързано с рекламата, изграждане на бранд и управление на репутация във Facebook“ – коментират Advance Academy.

Това е единственият практически курс за начинаещи, който покрива всичко необходимо, за да направите успешна кампания. Всичко, което ще научите на лекциите, е незаменимо за съвременния успешен бизнес. Ако искате да сте част от него, тогава този курс е за Вас.

Можете да получите повече информация, както и да се регистрирате в сайта на Advance Academy – Варна:

 http://advanceacademy.bg/digital-marketing/

Напомняме, че ако детето Ви също проявява интерес към компютрите и дигиталния свят и е ученик между 6-и и 12-и клас, все още можете да го запишете за лятната ИТ Академия.

Повече за лятната IT академия: http://advanceacademy.bg/summer-it-school/

Последвайте Advance Academy във Facebook:

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/