in

Възрастен мъж е загинал в пожара, който горя в центъра на Варна тази сутрин

Снимката е илюстративна

Тялото на 67-годишен мъж, за който имаше информация, че е обитавал постройките, горели на ул. „Околчица” във Варна, беше намерено след потушаването на огъня.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна за „Нова Варна“.

Според първоначалните данни мъжът е загинал вследствие на пожара. Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до възникването на инцидента. Към момента пожарът е напълно потушен.

Припомняме, че около 08:40 часа, тази сутрин, на телефон 112, е постъпил сигнал за пожар, възникнал в централната градска част на Варна. На място бяха изпратени незабавно служители на РДПБЗН – Варна, 5 екипа работиха за потушаването на огъня. Установено беше, че се касае за пожар, горящ във временни постройки, пригодени за живеене или складиране на вещи, намиращи се във вътрешен двор на жилищна кооперация на ул. „Околчица”.

Жена на 67 години и мъж на 53 години бяха отведени в болнично заведение, тъй като са вдишали дим. Няма опасност за живота и на двамата.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов