in

Има ли арест заради един билет? (ВИДЕО)

Млад мъж бе наказан с белезници и поваляне по очи на земята на софийска спирка. Видео как двама полицаи са притиснали младия мъж и го закопчават се появи в социалната мрежа Facebook. Случката се разиграва близо до трамвайна спирка, в района на метростанция „Западен парк“, съобщи потребител на Facebook. Той е озаглавил видеото си: „Билети и карти за проверка“. „За един билет!“, чува се мъж, който се възмущава зад кадър. „Хората на спирката, станали свидетели на цялата ситуация твърдяха, че е задари билет. Това се и чува в клипа. Каква точно е предисторията – не мога да ви кажа, започнах записа веднага след като видях случващото се“, пише Атанас Янакиев.

Клипът, публикуван от него, е получил над 600 реакции и е споделен над 100 пъти само за час. Коментарите са над 200, в които хората се възмущават от тежкото наказание. „Това момче е от Люлин. Казва се Дидо и има епилепсия и въобще не е добре, получава постоянно припадъци“, пише в един от тях. Според информация на Dnes.bg младежът е арестуван, защото е псувал и обиждал полицаите. „Опасен гратисчия“, иронизира друг, а трети пита дали ако момчето беше син на някой от полицаите, щяха да се отнесат така с него. „Позор за българската полиция“, заключава жена в коментара си. „За милиони няма закони, за кокошка няма прошка…“, обобщава друг коментар. „Убийците са на свобода, а те тръгнали да се правят на велики на момче без билет“, допълва трети. Има и защитници на акцията. „Правилно! Няма да плащаме всички останали като попове, а други да са големи тарикати. Винаги съм се изумявал как редовни пътници защитават нередовни от контролите“, пише потребител.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов