in

Поради ремонт затварят част от ул. „Петко Каравелов“ във Варна

Натоварено е движението по основните булеварди във Варна в посока центъра на града и промишлените зони, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Варна.

Повече автомобили се движат по бул. „Трети март“, „Цар Освободител“, „Република“, „Сливница“, околовръстното шосе, както и по ул. „Девня“. На много от основните кръстовища се образуват задръствания. Трудно е преминаването на зелен светофар на кръстовището на булевардите „Цар Освободител“ и „Васил Левски“ в посока центъра, както и в посока курортите. Подобна е ситуацията и при кръстовището с ул. „Отец Паисий“. Продължават ремонтните дейности по част от пътната инфраструктура в града. За извършване на текущ ремонт от днес ще бъде затворена за движение на автомобили ул. „Петко Каравелов“ в участъка между ул. „Македония“ и пешеходната зона на бул. „Сливница“. Кръстовищата на ул. „Петко Каравелов“ с ул. „Македония“, ул. „Братя Миладинови“ и ул. „Ал. С. Пушкин“ ще бъдат отворени за преминаване, съоблщиха от дирекция “Инженерна инфраструктура и благоустрояване”. Очаква се ремонтът да продължи до 30-ти юни.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов