in

78-годишна жена е в критично състояние след тежка катастрофа на пътя Руен-Билка

Снимката е илюстративна

На 18 юни около 6.30 ч. в на пътя с. Руен – с. Билка, поради загуба на контрол над автомобила, катастрофира, блъскайки се крайпътната мантинела, лек автомобил „Хонда Сивик“.

Колата е с турска регистрация, управлявана от 56 годишен мъж от с. Босна, общ. Ситово, обл. Силистра, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас за „Нова Варна“.

При инцидента са пострадали неговите спътници.

49 годишна жена от с. Партизани, общ. Дългопол е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас с травма в коремната област, без опасност за живота. Пострадал е и 17 годишен младеж от същото село. Той е получил травма на левия глезен, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Най-тежко пострадала е 78 годишната майка на водача, настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас в критично състояние, с опасност за живота.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.