in

МВР организира почивка на море за децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения свои служители

Седемдневни ваканции в края на юни и началото на септември организира МВР за деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните задължения служители на МВР, съобщиха за „Нова Варна“.

Безплатната почивка на море за семействата е организирана в рамките на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

От 21 до 28 юни в базата за отдих на Министерството на вътрешните работи в Созопол летуват 22 непълнолетни деца и 14 техни придружители от столицата и областите Варна, Велико Търново, Монтана, Пазарджик, Перник, Пловдив, Разград, София, Търговище.

Морската ваканция за децата над 18-годишна възраст от цялата страна е предвидена за периода 6-13 септември. Те ще бъдат настанени в базата на вътрешното ведомство в Несебър.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов