in

Пътен възел „Неофит Рилски“ на АМ „Хемус“ остава затворен до края на юни

Снимката е илюстративна

Пътен възел „Неофит Рилски“ на автомагистрала „Хемус“ остава затворен до края на юни, предаде Радио „Фокус“ – Варна.

По данни на Агенция „Пътна инфраструктура“ транспортните средства се пренасочват по път 1-2 Русе – Варна. Слизането от автомагистрала „Хемус“ посока с. Габърница и с. Неофит Рилски се осъществява на пътен възел „Ветрино“. Затваря се връзката при пътен възел „Неофит Рилски“ в посока Варна. Движението се пренасочва по път 1-2 Русе – Варна, като качването на магистрала „Хемус“ се осъществява при пътен възел „Девня“. Движението в участъка от км 389+717 до км 393+600 се осъществява в лявото платно двупосочно в платното в посока София поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка.

Движението в участъка пътен възел „Невша – Млада Гвардия” от км 375+800 до км 381+500 посока Варна се осъществява двупосочно в платното в посока София поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка.

Движението по АМ „Черно море“ в участък от км 2+329 до км 3+238 се осъществява при пълно затваряне на платното и пренасочване на движението в платното посока Варна поради строително-ремонтни работи на виадукт „Звездица“, които ще продължат до есента.

Остава ограничението за тежкотоварни автомобили МПС над 10 т. по път I-9 граница Румъния – Дуранкулак – Балчик – Варна – Бургас – Звездец – Малко Търново – граница Турция, край област Варна от Кранево – Варна при км 83+100. Движението се осъществява по обходен маршрут: Кичево – Оброчище.

По третокласната пътна мрежа по направление Старо Оряхово – Гроздьово от км 0+000 до км 17+377 движението се осъществява в една лента поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Организацията за движение е организирана с пътни знаци.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов