in ,

Спри времето с Buena Vista Spa Club Варна. Върни хармонията и баланса в ежедневието си (СНИМКИ)

А Вие чувствате ли се изморени? Замисляли ли сте се как Ви се отразява всекидневното напрежение и стресът на работното място?

Често натовареното ни ежедневие и задълженията ни вкъщи нарушават баланса в живота ни. Това натрупва в нас нервно напрежение, което се отразява върху нашето тяло, предизвиква отрицателни емоции и често повлиява на самочувствието ни.

Ето за това е толкова важно заслужено да се отдаваме на почивка и да се грижим за себе си и външния си вид.

„Спри времето и остани красива“ е слоган, мотивирал Боряна Кузова да създаде Buena Vista Spa Club. Вече повече от пет години доволните клиенти на Beauty центъра успяват да стимулират екипа да се развива, което е  причина и за големия асортимент от предлагани услуги.

В центъра за красота може да се насладите на много разкрасителни и релаксиращи процедури. А постигнатите резултати, в комбинация с професионално отношение, ще Ви накарат с нетърпение да очаквате следващото си посещение.

От началото на 2018 година Боряна Кузова e официален представител  и дистрибутор на Parisax Professional за България. В Beauty салона ще имате възможност да бъдете гримирани с френската професионална марка гримове, а резултатът със сигурност ще Ви очарова. След като се влюбите в продуктите, ще имате възможност и да закупите нужния Ви артикул.

„Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство.“

– Ралф Емерсън

В Buena Vista Spa Club ще получите грижа за Вашето лице и тяло с иновативния уред Dermedics. Ще се удивите от резултата след безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, кавитация, лимфен дренаж и специализираните терапии и процедури за лице.

При закупуване на абонаментна карта или комбинации от терапии ще получите 20% отстъпка.

Освежете своя маникюр, педикюр или прическа. А бронзовия загар може да си подсигурите с турбо солариум Ergoline 600. Заслужено се поглезете с масаж, финландска сауна, хидромасажна вана или SPA терапия. А ако желаете да подобрите тонуса на тялото си, направете една фитнес тренировка. По желание ще Ви бъде изготвена индивидуална фитнес програма и хранителен режим.

Идеята да получавате всички тези услуги на едно място, е да спестите време и да прекарате няколко часа спокойни и отпуснати. Именно за това екипа на Buena Vista Spa Club са създали това приятно и уютно място, което с удоволствие клиентите да посещават.

Като комплимент към лоялните си посетители, Buena Vista Spa Club всеки месец подготвят различни промоционални цени на избрани услуги, които може да следите във Facebook и сайта на Beauty центъра.

Този месец се възползвайте от процедура вакуумен масаж Celludrain, намалена с до 50%, и се отървете от портокаловата кожа, стрии и белези по тялото си.

”Тайната на живота се съдържа в търсенето на красота“ , Оскар Уайлд

Преоткрийте своята красота – посетете Buena Vista Spa Club на адрес ул. Баба Тонка 7, Колхозен пазар.

Контакт: 0896 846 003 , 052 / 608 438


*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/