in ,

Грандиозно откриха новото бижу на Варна – сградата „Сахаров“. Интервю (СНИМКИ/ВИДЕО)

Строителна фирма „Конструмакс“ ООД представи най-новото попълнение в проектите си – жилищната сграда „Сахаров“.

Откриването беше различно и нестандартно – събитието се проведе на високо ниво.

Както традицията повелява, сградата беше осветена от отец Георги, който благослови както тримата собственици на фирмата, така и всички собственици на жилища в „Сахаров“.

Събитието продължи с благодарствена реч на кмета на район Младост – г-н Христо Христов. Той изрази своята благодарност към Конструмакс за това, че допринасят за развитието, разкрасяват и обогатяват квартала и отбеляза съпътстващото откриване на най-новата улица за район Младост – ул.Флора.

Сред присъстващите лица бяха главният архитект на град Варна – г-н Виктор Бузев, управителите на фирма „Конструмакс“ – г-н Димитър Златев, г-н Веселин Фъргов и г-н Стефан Павлов, както и представители на всички изпълнители и подизпълнители, участвали в проекта.

Последва съдържателна презентация, от която гостите научиха любопитни и важни факти за „Сахаров“:

– Сградата разполага със 135 апартамента, разпределени в 3 основни тела;

– Освен жилищна част, са предвидени и търговски площи;

– На разположение на живущите и работещите в сградата са 121 паркоместа;

– Повече информация за самите апартаменти можете да откриете тук:

http://saharov.kupiv.bg/

В речта си пред гостите, Димитър Златев от строителна компания Конструмакс сподели, че фирмата е създадена през 2007г. и за този период от 11 години до момента имат издадени 18 проекта – 11 жилищни сгради, офис сграда и хотел в центъра на града, 4 еднофамилни къщи, както и Винарска изба със стаи за гости, ресторант, дегустационна зала и СПА център в предбалканското село Овчарово, обл. Търговище с РЗП 3600 кв.м. и вертикална планировка, разположена на повече от 10 декара. А в момента строителна компания „Конструмакс“ строи 2 жилищни сгради – в кв. Изгрев, Погребите, комплекс от затворен тип в м-ст Св. Никола и складова база с общо РЗП 18 400 кв.м.

Също така, г-н Златев съобщи за 3 нови предстоящи проекта: Строеж на жилищна сграда „Средна гора“, жилищна сграда „Невен“ и целогодишен жилищен комплекс „Медитеранеа“, който ще бъде „Перлата в проектите“ на Конструмакс.

Димитър Златев изказа своята благодарност към новите собственици на жилища в Сахаров и, разбира се, към всички изпълнители и подизпълнители, в частност екипа на Конструмакс, на Купи в България и на Солей 06.

Последва официално рязане на лентата и откриване на сграда САХАРОВ.

След представянето, събитието продължи с музикалните изпълнения на Оги (саксофон) и Вени (вокал).

Важни гости на събитието бяха и децата от футболния отбор „Делфините“, които, след кратка демонстрация на сцената, бяха наградени от г-н Мартин Минчев – Мениджър-продажби в компания за недвижими имоти Купи в България – с оригинална топка от Световното първенство по футбол в Русия. „Купи в България“ е официален спонсор както на малките таланти от „Делфините“, така и на волейболен клуб Престиж – спонсорството на млади спортисти заема основно място в корпоративната идентичност на фирмата.

Последва кратка реч на г-н Сава Ялъмов от фирма Професионален Домоуправител Варна – от него разбрахме как трябва да се обгрижва един вход професионално.

В края на мероприятието тържествено връчиха ключовете на бъдещите собственици, децата от Делфините пуснаха балони в небето, а за достойния финал се погрижиха фолклорна формация „Българка“.

Репортери на „Нова Варна“ взеха ексклузивно интервю от един от собствениците на фирмата – г-н Димитър Златев:

Какви предизвикателства срещнахте по време на строежа на сградата?

– Най – голямото предизвикателство пред нас се оказа времето, но за щастие успяхме да влезем в срокове и резултатът е пред нас. Предизвикателство се оказа и самата сграда като изпълнение, защото е сред най-големите в потрфолиото ни, но успяхме да се справим.

Освен от варненци, има ли интерес към жилища в „Сахаров“ от граждани на други градове и страни?

– Доста хора от различни градове са проявили интерес към сградата – Търговище, Разград, Шумен, Силистра, Русе, както и чужденци от Израел, Великобритания, Русия.

Какво е предимството на сградата от гледна точка на местоположението, където се намира?

– Продукт се прави според локацията. Хубавото е, че компания за недвижими имоти „Купи в България“ са професионалисти в бранша до такава степен, че преценяват внимателно и прецизно какъв продукт да се представи на дадено определено място и за какъв период той да се реализира. Сградата беше продадена на 95% на акт14, в момента е на 100%, така че и те свършиха изключително добре своята част от работата. Не бих казал, че трябва да подбираш локацията. Трябва да подбираш продукта ЗА локацията. И ценово, разбира се.

Какво Ви отличава от останалите строителни компании?

– Определено заемаме една ниша на пазара. Предлагаме нещо повече от това, което други колеги правят. Повече за цената, която търсим. Нишата, която заемаме, е малко по-висок стандарт, малко по-високо качество на строителство за малко по-ниска цена. Искаме да се развиваме, да покажем още много. Не ни интересуват големи печалби. Хората ни имат доверие, разчитат на нас и знаят, че изпълняваме всичко в срок и навреме. По-важно от това хората да ни вярват и да ги караме да се чувстват сигурни – няма.

Очакваме с нетърпение бъдещите проекти на строителна компания „Конструмакс“ и компания за недвижими имоти „Купи в България“

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/