Мъж причаква самотни варненки и ги принуждавал да гледат как мастурбира

Районен съд – Варна осъди 29-годишен мъж за блудствени действия спрямо три жени във Варна.

Подсъдимият беше признат за виновен по повдигнатите му обвинения за извършени в три отделни случая престъпления, съобщиха от пресцентъра на Районен съд-Варна за “Нова Варна”.

През месец август и декември 2015 г. и през януари 2016, чрез употреба на сила, 29-годишният мъж извършил действия с цел възбуждане и удовлетворяване на полово желание без съвкупление спрямо три пълнолетни жени.

Подсъдимият, по вечерно време, причаквал край входове на жилищни блокове в един от варненските квартали самостоятелно прибиращи се жени, успявал изненадващо да им прегради пътя или да ги последва през входната врата, като насилствено ги принуждавал да наблюдават как мастурбира. След случилото се, всяка от потърпевшите сигнализирала органите на полицията.

За всяко от престъпните деяния съдебният състав наложи отделни наказания и определи 29-годишният подсъдим да търпи най-тежкото от тях – 3 години лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 5 години.

Той е с чисто съдебно минало.

Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

 

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Представят курорта Св. св. Константин и Елена в Прага

Турски гражданин се опита да подкупи полицай с 20 евро в Силистра