in

Две момчета се биха и клаха заради момиче в Бургас (СНИМКА)

Снимката е илюстративна

Екшънът се разигра миналата нощ в бургаския жк. „Меден рудник” заради момиче, научи Флагман.бг.

И.И, един от администраторите на популярната фейсбук група „Шофьори Бургас” влезе в люта битка за сърцето на красива, но обвързана бургазлийка, която е настояща половинка на А.Ж.

Спорът между двете момчета започнал преди няколко дни. И. писал на приятелката на А., а след това му се похвалил, че имал вече имал близки отношения с нея. По твърденията на А. това категорично е лъжа, но се ядосал, че И. си позволява да говори така за любимата му.

Скандалът ескалирал и младите бургазлии, които със сигурност имат хиляди часове във фитнеса, си уговорили среща да се видят и да обсъдят проблема. И. бил с още двама приятели, които обаче останали в колата.

„Той започна да ми пише къде съм, да отида до училището до последната спирка в комплекса. Отидох да се разберем като хора. Тогава А. извади ножа и тръгна към мен и пробва да ме наръга, паднах на земята, докато се дърпан назад. Заплашваше ме, че ще ме убие на място, успях да го избутам, но през това време той ме наръга няколко пъти по крака”, така обясни ситуацията И.

Според разказите на А.Ж. обаче ситуацията била коренно различна. Нож изобщо е нямало по време на мелето.

„Писах на И. защо прави интриги и говори неверни неща. Скарахме по фейсбук, започнахме да се обиждаме и заплашваме. Да, уговорихме се да се видим, вярно е. Но той дойде с ясния мотив, че ще ме убие, че ще ме размаже. Започна да ме удря с камъни по главата. Скандалът ескалира. Започна да се прави на много велик. Да обижда мен и приятелката ми. Сега ще ми правят операция, със счупена челюст съм. Не съм вадил никакъв нож и не съм го наръгал. Хора от близката къща излязоха, когато чуха панаира, те видяха какво се случи. Това са лъжи”, категоричен е А.

Към момента здравословното състояние на А. е влошено. Настанен е в болница, а всеки момент предстои да започне операция, твърдят негови близки.

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.