in

„България Ер“ увеличава полетите си до Варна, Лондон и Мадрид

Националният превозвач „България Ер“ ще разкрие повече полети до някои от най-предпочитаните сред пътниците вътрешни и международни линии през лятото.

Ще има допълнителни полети от София до Варна, Лондон и Мадрид, съобщават от пресцентъра на авиокомпанията за „Нова Варна“.

Те ще се изпълнят в различни периоди на летните месеци, когато всички места по линиите на националния превозвач вече са разпродадени, a желаещите да пътуват са много.

Повече полети между София и Варна ще има през уикендите, а специалните нови честоти до Лондон ще бъдат разкрити в края на август.

Първият такъв ще се изпълни на 28 август. Пасажерите ще могат да се възползват и от нови полети от София до испанската перла Мадрид в края на август – на 25 август, както и в началото на септември.

 

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.