in

Kакво можете спокойно да си откраднете от хотел

Снимка: Економик

Хотелиерският бранш изготви списък на предметите, които можем спокойно да си откраднем от хотелите, без това да ни тежи на съвестта, пише в. „Дейли мейл“.

Сред нещата, които можем да отнесем със себе си фигурират шампоани, гелове за душ, кремове и др. Без угризение можем да си мушнем в куфара и чехлите за еднократна употреба. Хотелиерите уверяват, че те никога не ги предлагат втори път на своите клиенти.

Някои хотели позволяват посетителите да си тръгнат с предлаганите от тях чадъри, без да бъдат глобени за това. „Да носиш по улиците чадър с нашето лого е добър маркетингов ход“, уверяват от хотел „Браунс“.

Същото важи за брандираните писалки и бележници, които ползваме в хотелските стаи.

Но строго забранено остава изнасянето на възглавници. Същото важи за батерийките от дистанционното, Библията, тоалетната хартия, кърпите и хавлиите.

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/