in ,

Шоколадов рай с ароматно кафе отвори врати в центъра на Варна

Има ли по-сладък миг от този, в който с притворени от наслада очи опитваме парченце от най-примамливото изкушение в човешката история – шоколада?

Ммм, дори самата мисъл за предизвикващия истинска еуфория за сетивата десерт е способна да ни обгърне в блажена прегръдка от върховно удоволствие за душата и вкусовите ни рецептори.

Съвсем наскоро попаднах в истинския шоколадов рай. Едно кътче във Варна, в което само докато влезеш, те облива нетърпимо желание да вкусиш от всичко. От всяко едно ъгълче те дебне изкушение, което кара очите ти да блестят.

Кое е това вълшебно място ли? – CHOCOLATE SHOP.

Сигурно много от Вас, също като мен, сте се влюбили в първия шоколадов магазин във Варна, който отвори врати преди около 2 години във Grand Mall Varna ет. 2. Сега обаче CHOCOLATE SHOP разширява веригата си и зарадва всички в централната част на града с нов обект на бул. „8-ми Приморски Полк“ 60, богато зареден с шоколадови лакомства за малки и големи, за повод и без повод.

Първото ми посещение на новия магазин беше провокирано от аромата на кафе, който се носи отвътре и двете кокетни масички отвън, където спокойно можеш да му се насладиш. Но когато надникнах навътре, разбрах, че това е точното място за мен и за всички любители на шоколада във всяка негова форма и вкус.

Бях посрещната от усмихната дама, която любезно отвърна на любопитство ми и ми разказа малко повече за всичките им вкусни артикули и много ми помогна в избора.

Като официален представител на най-големия производител на висококачествен шоколад – швейцарската компания Lindt, CHOCOLATE SHOP е единственото място във Варна, където може да откриете толкова голяма колекция от шоколадови произведения на изкуството.

Още с влизането погледът ми беше привлечен от огромен щанд с много цветни бонбони, които се предлагат насипно.

Тук можеш да преоткриеш вкуса на познатия черен, бял и млечен шоколад, като го опиташ в комбинация с най-различни нестандартни вкусове на манго, страчатела, лешников крем, бадемова нуга, кафе, лате с мюсли, шампанско, амарето, кокос, ягода и новите им летни предложения с мента, капучино и много други. Най-хубавото е, че мога да комбинирам видовете както и по колкото поискам.

Продължавам нататък с обиколката и щанда на Lindt – за пръв път виждам тяхната колекция от луксозни бонбониери с различни вкусове и в размери. Сред тях изпъква и „мастър шеф“ с ръчно изработени бонбони от майсторите на шоколад.

Друг впечатляващ продукт, открояващ се сред познатите ни, са шоколади с ICE и йогурт вкусове от лятната им серия – препоръчвам Ви да ги консумирате замразени или охладени. А за истинските ценители на натуралния „черен“ шоколад, магазинът го предлага в продукти с различно процентно съдържание на какао, както и шоколад без добавена захар, подходящ за диабетици и хора на хранителен режим.

Освен невероятната колекция на Lindt, CHOCOLATE SHOP предлагат и вкусотии на тяхната дъщерна фирма Caffarel – 100% италиански шоколад без глутен и палмови масла. Много интересен техен продукт са био желирани бонбони с различни плодови вкусове и бонбони тип трюфели с шам фастък, пиемонтски лешник, ягода и маскарпоне, които се предлагат както в пакети, така и насипно.

В шоколадовите магазини ще откриете и изобилие от италиански продукти и специално за децата -цветни кутии, касички пълни с лакомства и други пъстри форми.

Из щандовете изпъкват и интересните бисквити по семейна рецепта Corsini, хрупкавите Kembli и най-известният испански десерт торон с бавно печени бадеми. Особено впечатление ми направи и био какаовия крем с лешници със и без мляко, подходящ и за вегани.

Оказва се, че CHOCOLATE SHOP e точното място ако търсите идеалния подарък за любим човек. В обектите им ще откриете кокетни подаръчни кутии и красиви кошници. Може да изберете от готовите комплекти или сами да изберете с кои от любимите си продукти да ги напълните и как да бъдат аранжирани. Чудесна идея за подарък подходящ за рожден ден, сватба и други специални поводи. Идеален за жени, мъже и особено за деца – кой не обича шоколад.

За да може да комбинирате перфектно подаръка си, CHOCOLATE SHOP предлага и лимитирана гама от подбрани български вина – чудесно допълнение към всеки шоколад.

Е сред толкова много шоколад можеш да забравиш, че си влязъл за да пиеш кафе, добре че ароматът ми напомни. Оказа се, че съм уцелила „Happy hour“ от 08:00 до 10:00ч. и към кафето получих подарък пухкав италиански кроасан и шоколадова бонбонка, като комплимент.

Кафето е италианско 100% арабика и ако желаеш можеш да си избереш допълнителен вкус и аромат на жасмин, шоколад или комбинацията от шоколад, карамел и мед.
След като изпих кафето си, момичето от магазина ми предложи да пробвам и от техния сладолед.

Освен всички други изкушения, CHOCOLATE SHOP предлага и освежаващ италиански сладолед. 100% натурален без добавки и без глутен а имат и био вкусове без мляко – решение за алергичните към млечни продукти и вегани. Вкусовете на сладоледа отново нямат аналог с никой друг в търгоската мрежа – нуга с хрупкави лешници, грейпфрут, ванилия и други. А био сладоледите са с годжи бери , кокос и ягода, мента и зелен чай – не можеш да се стърпиш да не ги опиташ.

За да вкусите и Вие удоволствието, посетете CHOCOLATE SHOP на адрес: бул. „8-ми Приморски Полк“ 60 (срещу Община Варна) с работно време: всеки ден от 8:00 до 20:00 ч.

или ул. „Акад. Андрей Сахаров“ 2, Grand Mall Varna ет. 2 (до касите на киното) с работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00ч.

А за актуалните им промоции следете Facebook страницата им:

Тел за връзка: 088 910 4107

 

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/