in

Карин дом стартира нов проект за младежи от 15 до 29г.

Карин дом отново ще реализира проект за младежи, които искат да се включват активно в социални каузи и да опознаят по-отблизо работата на неправителствените организации.

Проектът „Творчество и доброволчество в Карин дом“ ще включи младите хора на възраст 15-29г. в мотивационни семинари, неформално обучение, градинарски, кулинарни и творчески работилници.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на програма „Младежки дейности“ на Община Варна и се стреми да се повиши мотивацията, вдъхновението и социалната отговорност на младите хора, както и да насочи общественото внимание към темата за социалните мисии и работата на гражданските организации.

Карин дом кани да се присъединят младежи, които имат желание за промяна, без значение от техния социален и здравен статус, както и етническа принадлежност.

Желаещите могат да попълнят формуляра за кандидатстване до 20 юли 2018г. ТУК.

Чрез дейностите младежите ще усъвършенстват ежедневни умения и ще прекарат пълноценно време с връстниците си. Дългосрочната цел на проекта е да създаде и реализира доброволчески екип от добре обучени и мотивирани младежи, който да функционира към Карин дом дългосрочно.

Повече информация можете да намерите на сайта на Карин дом и във Фейсбук.

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов