in ,

Lidl подарява пътуване до мечтана дестинация

Лятото вече е тук, а до момента освен обичайното отскачане до любимия плаж, плановете за почивка може би включват и кратък отдих в планината.

След като очите цял живот попиват от красотата на морската столица, е време да обърнем поглед и към нови хоризонти.

В разгара на лятото Lidl ще помогне на 100 от своите клиенти да реализират мечтано пътуване до близка или далечна дестинация. Веригата подготвя специална изненада за потребителите и ще раздаде 100 ваучера за пътуване в чужбина, всеки на стойност от 1000 лв. С професионалната помощ на туристическа агенция и съобразно собствените си предпочитания, късметлиите ще могат да изберат дестинацията, периода на пътуване, транспорта, настаняването, както и да планират други елементи на своето приключение.

Ваучерите, които ще спечелят най-запалените пътешественици, ще им помогнат да покрият частично или напълно разходите за екскурзия до избрана от тях близка или по-далечна дестинация. За да спечелят ваучера за пътуване, желаещите е нужно да следват следните стъпки:

  • да пазаруват в Lidl за минимум 20 лв.
  • да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/travel

Колкото повече бележки регистрира всеки един участник, толкова по-голям шанс има да се превърне в един от 100-те щастливи пътешественици, които ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта. А след това предстои и най-приятната част – планирането на почивката.

Колкото повече бележки регистрира всеки един участник, толкова по-голям шанс има да се превърне в един от 100-те щастливи пътешественици, които ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта.

Играта „Който пазарува, пътува“ на Lidl продължава в периода до 31 юли 2018 г. За повече информация и пълните условия на играта: http://www.lidl.bg/travel

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/