in

Концертите до края на юли в театър Римски Терми

На 23 юли, 21.00, в Театър Римски терми ще ни завладее вълшебството на бароковата музика на Монтеверди, Пърсел и Хендел.

В този изящен концерт, под наслов „Musica Antica“, с диригент Цветан Крумов и режисьор Петко Бонев – режисьора на мюзикълите „Граф Монте Кристо“ и „Зоро“, ще аплодираме четирите прекрасни дами от вокален ансамбъл „Bella voce“ и Оркестъра на Държавна опера Варна.

На 24 юли, 21.00, отново в Театър Римски терми следва „Моята страстна латино любов“ – концерт с режисьор Сребрина Соколова и специалното участие на актьора Пламен Георгиев. Танцори от „Sunny Dance Studio” ще представят хореография на Станислава Томова, автор на хореографията на „Зоро“.

На 29 юли, 21.00, в Театър Римски терми ще проследим ивтори епизод на проекта „Магията на киното“ с популярни филмови мелодии, мултимедийна презентация и участието на оперните певици Марилла Гьонги, Филипа Руженова, Галина Великова, Миглена Страдалска и Елеонора Христова. Особена заслуга за този концерт има Руслан Павлов – аранжимент, обработка на песните и клавир.

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов