in

Брутално убийство разтърси България

Снимката е илюстративна

Брутално убийство разтърси България.

Престъплението е станало в град Тополовград.

От полицията потвърдиха информацията, като уточниха, че сутринта на 20.07.2018 година е получен сигнал за извършено убийство на 69 г. самотно, живеещ мъж инвалид в Тополовград.

Полицията арестува светкавично убиеца на мъжа-инвалид в Тополовград, научи БЛИЦ.

Екзекутираният е 69-годишният Коста Д. К., а неговият килър 39-годишният съсед Христо С. В. При работата по версиите служителите на ОДМВР Хасково са установили че извършителят на престъплението е 39 годишния му съсед. От проведените действия под ръководството на Окръжна прокуратура ЯМБОЛ се установи, че преди няколко дни извършителя на престъплението е искал заем от убития, който му отказал.

При огледа на местопроизшествието и последващите претърсвания са намерени категорични доказателства доказващи съпричастността на извършителя към убийството. При претърсването в дома на заподозрения са намерени пари, за които Христо в показанията казва, че ги е взел от чекмеджето на нощното шкафче от дома на убития.

Убийството е извършено поради смесени подбуди свързани с горните версии под влияние на алкохол. На арестувания съсед Христо е повдигнато обвинение и е задържан за 72 часа. Предстои да бъде поискана от съда постоянна мярка за задържане под стражa.

 

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов