in

Откриха обесена изчезналата полска туристка от Поморие (СНИМКИ)

41-годишната Александра Барбара Фулара, която бе обявена за издирване, след като не се прибра при децата и съпруга си на 1 юли в поморийския хотел „Инкогнито”, бе открита случайно от друг турист, съобщава „Флагман“.

Според източник на изданието чужденецът се е разхождал в боровата горичка между къмпинг „Европа“ и ваканционно селище „Сънсет Ризорт” край Поморие.

Той забелязал, че на едно от дърветата виси човешко тяло. Гледката е била ужасяваща. По скелета е имало само кожа, липсвала е коса.

Трупът е идентифициран по татуировката на дясното рамо – скърбящ ангел, с прибрани криле и пеперуди.

Това е татуировката на дясното рамо на полякинята

Именно по тази рисунка две седмици ОД на МВР-Бургас издирваше изчезналата полска туристка Александра Барбара Фулара (на 41 години). Тя бе обявена за издирване, след като привечер на 30 юни бе напуснала хотел „Инкогнито” в Поморие и оттогава бе в неизвестност.

Липсата на чужденката бе необяснима за разследващите, тъй като е оставила съпруга си и двете им малки дечица без обяснение. Полицията преобърна десетки съмнителни адреси и на един от тях дори се натъкна на голямо количество контрабандни цигари, а обитателят бе арестуван, но от Александра до днес нямаше следа.

По твърдения на съпруга тя е била спортистка, добре сложена, физически здрава и без психични отклонения, което в крайна сметка доведе до извода, че е възможно да се е удавила в морето и след 18 юли издирването бе преустановено. След огледа на тялото в боровата горичка е установено, че то тежи не повече от 15 килограма – типична мумия, няма данни за насилие, нито обяснение кое е довело жената до тази ужасна развръзка.

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов