in

Православен форум ще се проведе във Варна

Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” продължава просветните традиции на първото българско училище в гр. Варна.

С благословението на Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан за трета година се организира Летен младежки форум. Форумът е време за среща с младите хора и за приближаване на християнските ценности и традиции до тях. Той дава възможност на младежите да се включат в обучения, водени от богослови, свещеници и психолози, и да прекарат заедно свободното си време. Ще има нови запознанства, срещи с интересни личности и посещение на манастири и църкви – символи на християнската история на България и на нашия град.

Тази година Летният младежки форум ще се проведе от 5 до 9 август и ще включва двудневно поклонническо пътуване до Рилския и Троянския манастир и двудневна програма в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия”. Участници във форума могат да бъдат младежи на възраст от 14 до 18 г. Подборът ще бъде направен с конкурс за есе на тема: „Какво е истинското приятелство?” Есетата трябва да се изпратят до 26 юли 2018 г. на електронната поща на Духовно-просветния център – archangel.bg@abv.bg

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов