in ,

В близост до Варна въздушният ресторант отново ще ни зарадва с още по-интересна локация (СНИМКИ)

Помните ли въздушният ресторант и емоцията, която носи? Тази година отново ще имаме възможност да се насладим на изживяването, но на още по-атрактивна локация, която със сигурност ще ни остави без дъх.

Голф комплекс BlackSeaRama Golf & Villas, край Балчик, организира тридневно звездно събитие под надслов „Шампанско в небето“ – само на 17, 18 и 19 август ще имаме възможност да се насладим на неповторима закуска, шампанско или вечеря, които със сигурност ще ни оставят без дъх!

Поводът е кръглата годишнина на комплекса, който вече 10 години е любима дестинация за почивка и развлечение за много посетители.

Всички, готови да приемат предизвикателството, ще могат да изживеят фантастични усещания на 50 метра над земята и 250 метра над Черно море в комбинация с ефирно шампанско и насладата от вкусната храна, сервирана в нестандартна и вдъхновяваща атмосфера. Пътешествието за сетивата ще започне с напитка за „добре дошли“ в лаундж зоната, след което ще можем да се насладим на 45-минутно преживяване в небето с изумителни гледки към нос Калиакра и нос Галата.

Можете да запазите предпочитани от Вас дата и час в периода 17-19 август, като изберете една от следните възможности:

– Английска закуска, фреш от портокал, кроасан, кафе и чаша шампанско

– 3 вида шампанско със сладки и солени хапки

– 3-степенна вечеря в комбинация с вино

На цена от 99 лева на човек ще можете да изпитате едно страхотно преживяване, което със сигурност ще се помни цял живот.

За повече информация и резервации: 0888 457 005

blacksearama@blacksearama.com | www.blacksearama.com

Голф комплекс BlackSeaRama Golf & Villas, гл.път Е87, местност Табията, Балчик

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/