in ,

Тази година Amici имат юбилей – празнувайте с тях. Ето какъв подарък можете да спечелите от играта им (ВИДЕО/СНИМКИ)

Вдъхновени от Вас – нашите клиенти, ние от Пицария Амичи вече 10 години Ви изкушаваме с вкусните си ястия и уникалната атмосфера. Поставихме си за цел нашите заведения да могат да Ви предоставят всичко необходимо, за да се откъснете за секунда от забързаното ежедневие. И днес можем с радост да заявим, че успяхме да го постигнем.

Модерната визия и просторните зали на ресторантите ни успяха да Ви накарат да се почувствате уютно и като у дома си. Но това, което наистина Ви спечели, бе нашето меню – прецизно подбрано и сезонно съчетано, с безпогрешен вкус, успяващ да задоволи и най-изтънчените ни клиенти. В новото ни меню ще откриете палитра от неустоими изкушения – салати, пици, спагети и още много изненади.

Всички те са изработени по наши авторски рецепти с италиански характер. Гордеем се с нашите майстори готвачи, които са причината за уникалните ни пици. Те приготвят тестото ръчно по автентична италианска рецепта. Вкусът е толкова запленяващ, че можете да се пренесете в Италия още от първата хапка.

Разбира се, не сме забравили и любителите на сладкото. За тях сме създали специална селекция от най-добрите ни десерти. Но освен всичко това, сме се погрижили и за обяда Ви – когато сте на работа и нямате време да си го приготвите сами. При нас ще откриете обедно меню – разнообразно и съобразено със сезона. Защото ние ценим качеството и държим продуктите, с които готвим да са винаги най-добрите.

Станете част от нашето голямо семейство и заповядайте и през лятото, за да си починете в прохладните вечери в лятната ни градина. Не забравяйте и нашия обновен детски кът в Амичи Възраждане. Подходящ за малки и по-големи деца, ние Ви предлагаме и детска анимация. Оставете детето си да се забавлява, докато Вие вечеряте на спокойствие.

При нас е и идеалното място, за да организирате своя рожден ден, кръщене, юбилей или друго събитие. Свържете се с нас и ние ще се погрижим за подробностите!

Или пък се възползвайте от нашата доставка, за да си похапнете вкъщи топла и ароматна храна. Доверете ни се и ще оставите очаровани от нашето обслужване! Защото ние вярваме в това и подправяме с любов всяко наше ястие.

10 години Пицария Амичи – По-вкусно е, когато сме заедно!

– Автор на текста: Пицария Amici

Във връзка с юбилея, пицарии Amici организират празнична Фейсбук игра с различни награди. Включете се тук:

https://www.facebook.com/PizzaAmici.Varna/videos/1057086791124050/ 

Последвайте Amici във Фейсбук:

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/