Мадона на 60 пред обектива на Vogue

Мадона отбелязва своята 60-годишнина като се снима в черно-бяла фотосесия сред природата и децата си.
Съвсем скоро – на 16 август кралицата на попа ще отбележи рождения си ден, но това съвсем не е причината да я видим за пореден път променена. Певицата неведнъж е доказвала, че стилът ѝ е неповторим и годините само ѝ отиват. Звездата взе участие във фотосесия за августовския брой на Vogue Italia, а вече са разпространени и първите кадри.

На тях майката на шест деца, от които две биологични и четири осиновени, е с екстравагантни шапки, в компанията на наследниците си, в уединение с природата. Снимките са се провели в Лисабон, Португалия, а кадрите са направени от знаменития фотографски дует Mert & Marcus.
Декор на снимките е новата любов на певицата – Португалия, където живее от година в името на футболната кариера на осиновения си 12-годишен син Дейвид. Преди това е живяла и 10 години в Лондон, а пред изданието признава: „Обичам да поставям себе си в необичайни ситуации“. Последният й албум, който трябва да излезе съвсем скоро също е вдъхновен от Лисабон.


*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner

Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Плажът на Златни пясъци в световния топ 20

Снимка: Pixabay

Районите без ток във Варна и областта