in

Блокират Варна за концерта на MTV

Движението по крайбрежните улици и булеварди ще бъде спряно заради мащабното музикално събитие в неделя.

Във връзка с провеждане на концерта MTV Presents Varna Beach, който ще се случи тази неделя, на 12.08 на Южния плаж, ще бъде преустановено движението на автомобили по ул. „Вълноломна“ от 06.00 ч. на 12.08 до приключване на събитието- около 04.00 часа на следващия ден.

Това съобщават за „Нова Варна“ от пресцентъра на Община Варна.

От 11.00 ч. на 12.08 до приключване на концерта около 02.00 часа през нощта ще бъдат затворени за движение на автомобили и бул. „Приморски“ – от кръговото на площад „Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. „Михаил Колони“; Движението ще бъде спряно още на ул. „Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. „Преслав“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. „Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Св. Климент“ – от кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг“, по посока пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка).

При промяна на пътнотранспортната обстановка и възникване на необходимост ще бъде преустановено движението на коли по бул.„Цар Освободител“ – от кръстовището с бул. „Княз Борис I“ до кръстовището с бул. „Приморски“.

В момента в Морската градина тече трескава подготовка за най-голямото музикално събитие на Варна това лято. Екипи поставят метални заграждения, върви трескаво и строежът на 90-метровата сцена, на която ще се изявяват родните и световни попзвезди.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/