in

Михаела Филева – специален гост на Мис Варна 2018

Поп звездата Михаела Филева ще зарадва с най – новите си хитове гостите на един от най – престижните конкурси за красота в България – Мис Варна, организиран за тринадесета поредна година от агенция VIP Fashion Group.

Грандиозният спектакъл ще се проведе на 23.08 в зоната на Пристанище Варна – пред клуб Senso. В ролята на водещ отново ще влезе всеобщият любимец – Ники Кънчев.

Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2018 вече започна, а 24– те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата. За всички момичета е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

Много емоции и забавления за миските, предизвикаха фотосесиите, реализирани по време на вълнуващ круиз по Черноморското крайбрежие с кораба Фантазия, а фотообективите на фотографите – Боби Решовски и Веселин Тончев, запечатаха кадри от това незабравимо преживяване.

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си. Натоварената им програма включва още ежедневни репетиции, благотворителни инициативи, както и много забавления

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов