in

Разкопките във Варна отлагат ремонта на Аспарухов мост

Снимката е илюстративна

Ремонтът на Аспаруховия мост във Варна ще бъде отложен, заради работата по много обекти в града, съобщи днес по време на посещението си в морската столица, премиерът Бойко Борисов.
„Ние щяхме сега да го ремонтираме. Не им дадох, защото „Васил Левски” е целият разкопан. Горе на „Владиславово” е разкопано, още три-четири големи булеварда се асфалтират“, обясни решениeто на държавата той.

Преди време по повод на рехабилитацията на моста, кмета на Варна Иван Портних уточни също, че същинските ремонтни дейности ще започнат на есен, за да не се създава напрежение излишно в трафика. Още повече, че в район Аспарухово се извършва мащабна рехабилитация в основните пътни артерии като булевардите „Първи май“ и „Мара Тасева“. По преценка на общинските власти ремонтът на бул. „Народни будители“ в квартал „Аспарухово“ също е по-целесъобразно да започне през септември, за да се минимизират проблемите с трафика“.


*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner

Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/