in

Анджелина пак в болница заради анорексията си

Снимка:Instagram

Красавицата тежи едва 44 кг, рецидива на хранителното разстройство е на психична основа, коментират лекари

Известната холивудска актриса Анджелина Джоли е била приета в болница тази седмица с хранително разстройство на психична основа, съобщава изданието „Холивуд лайф“.

В болничното заведение Джоли ще изкара около две седмици, пише БТА. Междувременно тя преустановява работата си във филма в който се снима – „Господарка на злото 2“.

Актрисата отново си е внушила, че страда от излишно тегло. В резултат на това тя е станала 44 килограма при ръст от 170 сантиметра. Което било най-тревожно, Джоли продължавала да слабее.

Актрисата е била приета в същата клиника, която й била помогнала да победи анорексията преди няколко години.

Припомняме ви,че холивудската звезда е в тежка бракоразводна битка с бившата си половинка – Брад Пит. Тези дни тя настоя публично финализира развода си с него до края на годината и Върховният съд на Лос Анджелис да го застави да заплати достатъчно средства за издръжката на съвместните им деца, предадоха световните агенции.

Според Джоли от година и половина Пит не е отделял достатъчно средства за разходите по децата, или ги е изплащал нередовно. Анджелина и Брад са имали неформална договорка за тази издръжка след раздялата си.

От своя страна представител на актьора заяви пред телевизионния канал Ен Би Си, че Пит е изпълнявал неотклонно поетите от него задължения.

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през месец септември 2016 година. Двойката живя заедно в продължение на 10 години, но встъпи в брак едва през месец август 2014 година. Двамата имат шест деца, три от които са осиновени.


*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner

Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/