in

Морето изхвърли труповете на двете деца край Дуранкулак

Снимка: Pixabay

Предстои двете детски тела да бъдат идентифицирани, предаде БНР. Това стана на същия неохраняван плаж до село Крапец, от който вчера изчезнаха три момчета от шабленското село Спасово.

Четири деца на възраст между 12 и 15 години около 13 часа вчера влизат в морето, но само едно от тях успява да излезе на брега и да повика помощ. Момчето достигнало на около 500 метра до плажа на къмпинг „Космос“ край Дуранкулак, където потърсило помощ от спасителите на БЧК. Те сигнализирали на телефон 112 за инцидента.

На мястото пристига спасителят от охраняемата зона, но трите деца повече не са били видени в морето. Екипите на граничната полиция и района за управление на МВР в Шабла също не успяват да открият децата.

И днес продължава силният североизточен вятър, който предизвика опасни вълнения в морето, предупреждават специалистите.

Междувременно от МВР съобщиха, че труп на мъж е открит тази сутрин на северния плаж в Бургас. Към момента самоличността на мъжа е неустановена. Видимата възраст е между 50-60 години. На лявата му ръка има татуировка. Мъжът е бил с дрехи, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР-Бургас Цветелина Рандева.


*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner

Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/