in

Кошмарен трафик във Варна и тази седмица

Снимка: Фейсбук

Автомобилният трафик в морския град ще продължи да е силно затруднен, особено в частта си по крайморските булеварди и през следващите седем дни.

Причината за това са продължаващият маратон от събития, които ще се проведат във Варна през следващите дни. Въпреки, че мегаконцертът „MTV Presents Varna Beach” приключи снощи, двата паркинга на Морска гара ще останат затворени и тази седмица.

До 6 часа на 20 август временно се ограничава достъпът на моторни превозни средства до двата паркинга на Морска гара-Варна, припомнят от пристанището.
Временните ограничения остават в сила заради още две събития от летния календар на морската столица – Деня на Варна (15 август) и „Varna Mega Rock” (18-19 август)

Около 30 000 души се очаква да пристигнат във Варна утре за тридневния рокфестивал на открито, научи „Нова Варна“ от организаторите му. Пътната обстановка е допълнително усложнена от продължаващите навсякъде из града инфраструктурни ремонти и засиления трафик в посока курортните комплекси. Километрови колони от автомобили опасват цяла Варна и изключително затрудняват придвижването из града, оплакват се масово граждани и гости на града масово в социалните мрежи.


*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner

Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/