in

Глен Хюз посвети концерта си на удавените деца от Варна

снимка kmeta.bg

Слух „доведе“президентската двойка на концерта на легендарния музикант, хиляди пяха на Морска гара хитовете на Deep purple
С почит към удавените на 15 август две момчета от Варна започна снощи на Морска гара, концерта на рок динозавъра Глен Хюз, който бе кулминацията на втория ден от маратона Varna Mega Rock. Той помоли публиката за минута мълчание в памет на трагично загиналите на същото място варненчета, като отправи молитва за душите им.

Хиляди фенове на тежката музика пяха с британеца хитовете от албума „Burn“ на тъмнолилавите, чиито права държи Хюз. Обичам Варна, обичам този град, обичам ви, затова съм тук, не спря да повтаря 67 годишният британец на публиката. Повече от час заедно с него на сцената бяха родните рокаджии от БТР, а преди това публиката нажежиха американските метъл легенди Kamelot, както и групите Кикимора и CROSSFIRE.

Слух, че президентът Румен Радев заедно с първата дама присъстват инкогнито на концерта обиколи снощи множеството. Както е известно, президентската двойка е от най-върлите фенове на рока, като половинката на Радев – Десислава, неведнъж го е декларирала публично в профила си в социалните мрежи.

Днес тридневния рокфест продължава с кулминацията на фестивала участието на финландските мегазвезди Nightwish и Apocaliptica. Организаторите очакват те да съберат близо 30 000 зрители на паркинга пред Морска гара, където тече феста.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева