in

Дара и Папи Ханс заедно във Vip brother?

снимка: fakti.bg

Варненката и писателят били поканени да влязат в къщата на скандалното тв риалити, коментират светски сайтове

Eдин от най-коментираните млади изпълнители у нас – поетът Константин Трендафилов, по-известен и като Папи Ханс, ще прекрачи прага на „ВИП Брадър“ този сезон, съобщава HotNews.bg.

Писателят рекламист, който доскоро беше интимната половинка на поп певицата Дара (двамата били разделени според последните клюки), безспорно се очаква да е един от интересните персонажи в шоуто. Твърде вероятно е той да го раздава положителен герой, какъвто се опитваше да бъде лудият репортер Даниел Петканов в миналия сезон на риалитито на Нова телевизия, коментира още hotnews.bg

Според сайта в светските среди обикаляла мълвата, че в Къщата на известните се очаква да влезе и неговата бивша изгора – Дара Йотова, нашумяла от „Х-Фактор“ и една от най-активните в момента изпълнителки на музикалната сцена у нас. Продуцентите залагат на това, че певицата е сред актуалните, а и когато има любовна интрига с някой от участниците, то това неиминуемо ще роди редица сълзливи и пикантни сюжети.

Хонорарът, който Трендафилов си е договорил е в порядъка на 40 000 лв., разкриха осведомени източници на HotNews. Папи Ханс или Костадин Трендафилов нашумя най-вече с парчето си със сексуален подтекст „Кекс“, което припяваха миналото лято малки и големи. Чаровният изпълнител дори попадна в рубриката “Какво слуша светът” в списание от медийната група на The Economist.

То разказа за българския поет и неговата пародийна песен. „Let’s talk about keks“ – гласеше заглавието на материала, като британското издание не пропусна да отбележи, че видеото към парчето изобилства от сексуални препратки, въпреки че на пръв поглед показва рутинни упражнения по каланетика от 80-те.


*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner

Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/