in

Ирена Милянкова се омъжи отново

Снимка: eva.bg

Манекенката и актриса смени фамилията си в профила си във фейсбук и обяви, че се е омъжила за приятеля си Никола Чолаков.

Двамата са заедно от 3 години. Преди месец се роди втората им обща дъщеря – Лилия. Другото им момиченце – Виктория, е на 2 годинки. Ирена има още четири деца от брака си с Росен Чолов, а Чолаков – две от своята предишна връзка, съобщава eva.bg.

Манекенката, която се изявяваше и като актриса в сериала „Под прикритие“, има и четирима наследници от предишния си брак с Росен Чолов – Чолата. Младоженецът пък има две големи деца от предишната си връзка. Никола и Ирена се запознават преди 3 години, като ги събира общата им работа в бизнеса с недвижими имоти.

Подробности за щастливото събитие обаче не се разкриват. Милянкова не публикува дори и снимка от сватбата. Първият мъж на красавицата стана известен преди няколко години с показния си арест. Той беше осъден и влезе в затвора през 2012 г. по обвинение в сводничество и скланяне към проституция.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/