in

Лорина Камбурова събира тен в родната Варна през лятото

снимка :facebook

Актрисата и певица, нашумялата с участието си в популярни тв сериали у нас, прекарва голяма част от лятото в родната си Варна, научи „Нова Варна“.

Според очевидци, Лорина често може да бъде забелязана по плажните заведения в ровдния си град в компанията на сестра си, която е тийнейджърка и приятелки. Лорина ще участва и във кинофестивала „Любовта е лудост“, който стартира край морето в края на месец август.

Лорина Камбурова е само на 25 години, но вече има зад гърба си участия в 5 американски филма, в един турски сериал и в два български филма – „Връзки“ и „Скъпи наследници“. Освен това се занимава с професионален дублаж и се изявява в музикална банда, пее, но и композира свои парчета, а в малкото свободно време, което й остава ходи на въздушна йога и модерен балет.

В момента Лорина не играе в театъра, тъй като иска първо да натрупа опит в киното и пред камера.

Актрисата е родена във Варна, а името Лорина баща й сънувал и помолил майка й да я кръстят така. От съвсем малко момиченце мечтата й била да стане певица. Обичала и театъра, тъй като за всеки неин рожден ден майка й я водела на опера. Била все още дете, когато родителите й се развеждат. А когато е едва 12 годишна губи майка си, а грижите за нея поема баба й.

Мъжът до Лорина се казва Георги и е финансист, а в свободното си време се изявява като диджей. За съжаление се разделят често, тъй като той живее в САЩ. От самото начало са се разбрали да се пазят от драми и сълзи.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/