in

Почина бивша порноактриса, половинка на вокалиста на „Корн“

снимка:blitz

Съпругата на вокалиста на култовата група „Корн“ е починала в петък. Девън Дейвис, която е бивша порноактриса, е починала на 39-годишна възраст, съобщава tmz.com, цитирана от Блиц.

Тя и музикантът Джонатан Дейвис са женени от 2004 година. Имат две деца. В последните години, обаче, отношенията им били изключително обтегнати и двамата не живели заедно.

През октомври 2016 Джонатан подаде документи за развод, посочвайки като причина „непреодолими различия“.

В деня на смъртта на Девън той е подал молба за издаване на ограничителна заповед за нея заради оплакване от домашно насилие. Съдия определил временно достъпът на Девън до децата да бъде отнет. Ограничителната заповед забранява контакти дори със семейното куче – Хаос.

Бившата порноактриса не била уведомена за действията, предприети от известния ѝ мъж.

Джонатан подал документи за развод заради тежката зависимост на Девън от наркотиците. Тя вземала наркотици повече от 20 години. Той твърди, че порокът ѝ причинява дълбока емоционална вреда на децата, защото тя не им обръщала никакво внимание. В документите се посочва, че тя била зависима както от медикаменти, които се предписват от лекари, така и от незаконни субстанции. Била е в клиника 6 пъти и „постоянно е под влиянието на диазотен оксид (райски газ), кокаин или норко (силно обезболяващо)“.

Вокалистът на „Корн“ твърди още, че жена му си е хванала гадже наркодилър. Веднъж той припаднал на дивана ѝ, точно когато Джонатан ѝ водил децата у тях. Там той открил лула за хероин и кокаин в тоалетната чиния. Девън пък била припаднала на горния етаж на къщата.

Джонатан посочва още, че когато е надрусана, жена му „често води вкъщи съмнителни хора, включително непознати. Някои от тези хора са случайни фенове на моята музика, на които тя разрешава да влизат в къщата, да ходят в спалнята до гардероба ми и да обличат моите дрехи“.

Според лекари, в последно време Девън не била употребявала нищо, но в петък излязла без да каже къде отива и не се появявала цяла седмица. Причината за смъртта ѝ засега не е известна.


*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner

Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/