in

Анита Мейзер с рекорден хонорар от Vip Brother

Осъдената за убийството на мъжа си бивша Мисис България, влиза в къщата на Големия брат, придружена от двама полицаи, които ще следят всяка нейна крачка

Анита Мейзер безспорно ще бъде в центъра на вниманието в следващия сезон на „ВИП Брадър“ този септември, пише HotArena.

Бившата Мисис България ще постави прецедент в световната история на шоуто, като цъфне в Къщата, съпроводена от двама униформени полицейски служители, писа „Таблоид“. Ченгетата ще бъдат специално зачислено към осъдената убийца и ще бдят да не прекрачи границите на закона.

Договорът вече е подписан, а хонорарът на миската е от порядъка на 100 000 лева.
Мейзер получи 4 и половина години затвор за трагичния инцидент, в който уби мъжа си, но беше пусната под гаранция от 5 бона след 24 месеца престой зад решетките.

Продуцентите и преди я били канили да участва в предаването, но престоят й в Сливенския затвор осуетил плановете им да вдигат рейтинг с нейно участие.
Тазгодишното издание на риалитито е под мотото „Женско царство“ и към момента участието си в него са потвърдили

Силиконката първоначално се дърпала, понеже възнамерявала щом поеме първите глътки въздуха на свободата, да изчезне от България. Чутовният хонорар обаче я склонил да промени решението си. Такива пари за участие в предаването са взимали само суперзвездата на чалгата Преслава, както и чуждестранната гостенка Памела Андерсън.

Екипът на шоуто е депозирал специална молба до Министерство на правосъдието, с която поема пълната отговорност за домашния арест на силиконката. Хонорарът й е най-близко до тези на Преслава и Памела Андерсън. До момента за никого не е давана такава сума освен за тези три лица.
Припомняме, че още преди месеци слухове пратиха в Нови хан племейтката Николета Лозанова и фолкпевицата Алисия, които имат вражда от години.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/