in ,

Разкриваме кои ще са световните звезди на Октобърфест Варна 2018

Октомври се очертава по-неочакван от всякога. Виновниците за това? – Организаторите на Октобърфест Варна 2018.

Както преди месец оповестихме, Официално и тази година ще има Октобърфест

Организаторите от фондация City Park Fest и обещават още по-зрелищно второ издание тази година.

Припомняме, че City Park Fest са предвидили безплатен транспорт от центъра на Варна до парка в Аспарухово, където ще се проведе варненското издание на Октобърфест от 28.09.18 (петък) до 07.10.18 (неделя). 50 местният автобус е осигурен от Транстриумф – партньори на събитието.

Планирани са над 1 500 седящи места на площта на парка и около 10 локации, предлагащи над 500 вида бира (около 20 от тях – наливна), българска традициона кухня, както и различна по стил, мултинационална кухня – немски вурстчета, американски стекове, японска кухня и др.

Ще можете да опитате любопитни представители на пивото – бира с хилядолетна традиция, приготвяна от монаси, както и най-добрата бира за последната година.

До вчера организаторите от City Park Fest бяха лаконични относно програмата. Днес ще Ви разкрием още информация, която получихме.

Оказва се, че сред главните звезди на Октобърфест Варна 2018 ще бъдат любимите на цял свят Down Low, коиото всички познаваме от емблематичната песен Johnny B.

Сред участниците ще бъдат и Буги Барабата (заедно с Бараби Блус Бенд), Лео и Играта, Монти и Петя Алекса, Lyrex, La Migra, а освен това шоуменът Монти ще бъде и водещ по време на цялото събитие.

Фестивалът дава заявка да се нареди сред най-посещаваните събития на Варна, взривявайки варненци и гости на града с пъстра и разнообразна програма – както в музикален аспект, така и откъм активности и предложения. А входът ще бъде безплатен.

Предвидена е спортна арена за игри с публиката с награди на всеки час, например надяждане с пица, огранизирано благодарение на ресторанти Fratelli. Ако желаете да сте сред наблюдателите, ще можете да изберете пиво, да си вземете храна и да наблюдавате зрелището. А най-малките ще могат да се веселят до дупка в лунапарк зоната с различни люлки и въртележки.

Работното време ще бъде от 14ч. до 22ч., а събота и неделя – от 10ч. до 23ч.

ВХОД СВОБОДЕН!

За подробна информация следете фейсбук страницата на Октобърфест:

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/