in

Вандали вилняха в гробището в Добрич (СНИМКИ)

снимка facebook

Над 30 паметника се разрушени вследствие на набезите, полицията издирва извършителите

Неизвестни извършители са потрошили около 30 паметника в мюсюлманската част на гробищния парк в Добрич. Информацията за вандалския акт бе потвърдена от директора на общинското предприятие „Обреден дом“ Румена Маринова.

снимка facebook

Паметниците са били потрошени през изминалата нощ. Полицаи са извършили оглед на мястото на инцидента. Случаят се разследва.

„Въпросът ми е към вандалите, които снощи са съборили около 40 паметника на турските гробища…СЕГА ПО ДОБРЕ ЛИ СЕ ЧУВСТВАТЕ? ПО СПОКОЙНО ЛИ ЩЕ СПИТE?“, написа развълнувана дама във фейсбук по повод случая. Според гневните жители на Добрич, коментирали снимките в дискусия във фейсбук, трябва да се направи гражданска охрана на гробищния парк, за да не се повтарят подобни грозни набези. Къде е охранителната фирма, която пази парка, питат те в социалните мрежи.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/