in

За четвърти път в двора на „Карин дом“ се събират усмивки

снимка БНР

Благотворителния семеен фестивал с кауза ще се проведе на 15 и 16 септември в сърцето на Морската градина

За четвърта поредна година дворът на „Карин Дом“ в сърцето на Морската градина на Варна ще се преобрази в още по-красиво място, за да посрещне благотворителния семеен фестивал „Усмихни се, Карин дом“. „Нова Варна“ е медиен партньор на фестивала.

На 15-ти и 16-ти септември от 10:00 до 22:00 ч. фестивалът ще предложи забавления за цялото семейство – от детски кът и работилници за най-малките до занаятчийски и фермерски пазар и вкусно барбекю и крафт бира. Открита сцена ще събере известни музиканти​ ​и танцьори.

Богатата програма и забавления ще позволяват всяко семейство да прекара тук целия уикенд със семейството и приятелите си, благодарение на широките площи за пикник, разнообразието от храни, напитки и детски ателиета през целия ден.

снимка Карин дом

Това, което превръща „Усмихни се“ в уникален фестивал, е не само прецизната организация, но и неговата основна идея – Забавление с кауза. Събраните по време на фестивала средства (от дарение за вход, участие в томбола и закупени продукти, работилнички) се използват за благородната кауза на „Карин дом“

След първото издание на този фестивал през 2015 г., „Карин дом“ откри група „Усмивка“ за деца с комплексни нужди и група „Малки+” за деца с комуникативни затруднения.

Повече информация за събитието вижте тук.

„Карин Дом“, който тази година отпразнува своя 22-ри рожден ден, е организация с водеща роля в предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства. През годините „Карин дом“ се развива и израства като терапевтичен център за деца със специални потребности, в който работят висококвалифицирани специалисти: кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, специални педагози, социални работници. Годишно „Карин дом“ подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалиста.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/