in

Полицаи гониха пиян шофьор по Аспарухов мост

Снимката е илюстративна

Водачът не реагирал на полицейска проверка на моста, органите на реда успяли да го спрат едва в уширението, алкохолната проба показала 1,7 промила в кръвта му

В ранните часове вчера, в ж.к. «Аспарухово», при опит да бъде извършена полицейска проверка на «Фолксваген», водачът му не се съобразява с подадения сигнал за спиране от страна на полицейските служители и продължава своето движение в посока Варна.

На уширението в края на моста автомобилът е спрян, съобщават от полицията в морския град. Установено е, че водачът му А.А. (38 г.), местен жител, управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 1,70 промила в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. А.А. е задържан за срок до 24 часа.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/