in ,

22 години магазини ВеТо – уреди за вграждане – 22 продукта на специална цена

Верига магазини ВеТо – уреди за вграждане, стана на 22 години. 

През този период :

  • Фирмата отвори 4 технологични бутика  за домакинска техника  в различни градове (предстои и следващ);
  • Обслужи над 300 000 клиенти;
  • Обзаведе над 150 000 кухни;
  • Прoдаде над 500 000 домакински уреда;
  • Стана официален представител на редица престижни марки като Bosch, Gorenje, NEFF и други, както и вносител на гранитни мивки Schock.

По случай 22 годишнината си, верига магазини ВеТо пуска специална промоция на 22 продукта (виж тук) , в продължение на 22 работни дни – от 11.09 до 06.10.2018 г.

 Тя включва :

  • Промоционална цена;
  • Безплатен транспорт;
  • Удължена гаранция до 5 години на избрани уреди.

Верига магазини ВеТо – уреди за вграждане стартират и  една нова, уникална по рода си инициатива. Започва консултантска клиентска програма: ,,Вие питате – Експертите отговарят”

Ще се провеждат тематични седмици на  фурната, съдомиялната, аспиратора, готварски плотове, гранитни мивки, сушилни, перални, хладилници и други.

През тези периоди, всички заинтересовани ще могат да задават въпроси и ще бъдат консултирани относно:

  • Как да изберем правилно уреда си ?
  • Как да работим правило с, вече закупен уред ?
  • Как се монтира правилно уреда ?
  • Почистване и поддръжка на домакински уреди и каквито и да е въпроси, свързани с дадена тематична група домакински уреди.
  • Бъдещи покупки на домакинска техника.

Консултациите и разясненията ще се дават на място, в посочените по – долу адреси на магазини  ВеТо. Може да задавате своите въпроси на e-mail : ask@veto.bg, като отговор ще получавате обратно до 24 часа (по e-mail или на телефон).

Графикът на консултантската инициатива е :

17.09.18г -23.09.18г – седмица на гранитните мивки;

24.09.18г-30.09.18г – седмица на аспираторите;

01.10.18г-07.10.18г – седмица на сушилните;

08.10.18г-14.10.18г – седмица на пералните;

15.10.18г-21.10.18г – седмица на фурните;

22.10.18г-28.10.18г – седмица на котлоните;

29.10.18г-04.11.18г – седмица на съдомиялните машини.

Тематичните седмици, освен консултации и разяснения, ще включват и специални цени и промоции за конкретен продукт (седмица на фурната – фурна ) и CASHBACK до 200 лв. за избрани модели.

Консултирането и разясненията не са обвързани с покупки. Те показват желанието на верига магазини ВеТо да бъдат в полза на хората, които имат нужда от допълнителна, специализирана информация. Тези разяснения ще бъдат абсолютно безплатни и необвързващи за всички, през периода на програмата по случай 22 годишнината на верига магазини ВеТо – уреди за вграждане.

“ Ниe  можем и искаме да сме полезни, а хората да бъдат професионално информирани. От момента, в който човек реши, че трябва да си купи някаква домакинска техника – фурна например – до момента, в който вече я има, той извършва около 20 действия : разговори с колеги, приятели, обиколка на 2 – 3 магазина, онлайн търсене, сравняване на функции и т.н.

Ние бихме могли да ги намалим наполовина, дори и повече, а информираността им ще бъде на високо ниво. Нека да разгледат; нека да конкретизират неяснотите, въпросите си и притесненията, да дойдат при нас – ние ще отговорим на всичките им въпроси. А след това да изберат необходимия си уред, откъдето пожелаят.

Ние искаме техния избор да е точен и информиран, все пак  уреда ще го ползват дълго време. Имаме желанието, опита и капацитета да им помогнем и отделим необходимото време. Все пак сме технологичен  бутик за домакински уреди, а не супермаркет на самообслужване“ – сподели мениджър клиенти на фирмата, Галин Донев.

Консултациите ще се провеждат на адрес :

Варна, бул. Цар Освободител 263А, телефон:052/ 562-436 – Галин Донев

Варна, ул. Битоля 6, телефон: 052 / 614-132

 

 Работно време :

От понеделник до петък: 9:30 до 19:00ч.

В събота: 10:00 до 15:00ч.

Неделя – почивен ден

 

А въпроси могат да се изпращат и на e-mail : ask@veto.bg

Следете подробности и информация на www.veto.bg

*******
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/