in ,

Advance Academy с нови курсове през октомври във Варна. Стартирай и ти своята кариера в IT сектора

Най-голямата IT и Digital Marketing академия във Варна –  Advance Academy, стартира новата учебна година през oктомври.

Освен стандартните курсове за начинаещи по Front End Fundametals и Quality Assurance Fundamentals, тази есен ще стартират учебни групи по back end езиците Java Fundamentals и PHP Fundamentals, както и по езика за програмиране на приложения за Apple – Swift 4.

От академията смятат, че всеки с достатъчно желание и отдаденост може в рамките на 6 месеца да придобие достатъчно знания, за да стартира кариера в IT сектора.

Не е тайна, че това е най-добре платеният сектор, като начинаещите специалисти започват със заплати от над 1200 лв., като за хората с опит от 5 години и повече заплатите могат да стигнат и до космическите 6-7 000 лв.

За първи път във Варна ще стартира курс по Swift 4, където ще се изучават основите на програмиране на приложения за iOS. В световен мащаб търсенето на iOS програмисти е изкючително голямо, като в много американски и канадски сайтове за работа предлагат по 5000$ за junior ниво разработчик, и то дистанционно.

Advance Academy разполага с оборудвана лаборатория с MacBook Pro компютри, като курсистите не трябва да притежават собствени за времето на курса, а ще използват предоставените от академията. Всички домашни и упражнения ще могат да се правят от курсистите в учебната зала, като тя ще работи за тях всеки ден от 9:30 до 18:30 часа, а в събота от 10:00 до 16:00 часа.

Друг интересен курс с голям потенциал е курсът по Java Fundamentals. Търсенето за специалисти с този език също е изключително голямо, тъй като огромна част от банковите и медицинските институции са базирали техните системи на тази платформа.

Третият курс със специална насоченост е PHP Fundamentals, като в него в рамките на 5 седмици ще се учат основите на сървърно-ориентираното програмиране. 

Традиционните курсове на академията по Front End Fundamentals и QA Fundamentals ще стартират с нови групи през октомври. Те са насочени към хората с интерес към уебдизайна и първите стъпки в програмирането, изследването на бизнес процесите, тестването на софтуер и откриването на недостатъци в програмния код.

QA курсът се провежда съвместно с TAX BACK, като от компанията ще вземат на платен стаж най-добре представилия се курсист.

От Advance Academy могат да се похвалят с 38% реализация на техните курсисти, които са стартирали стаж или постоянна работа в компаниите партньори на академията – iCard, Flex Bricks Software, Astound Commerce, TaxBack и други IT компании.

За всички, които не са сигурни кой курс е точният за тях и дали това е тяхното призвание, могат да посетят отворените врати с презентации на отделните курсове, както и да се срещнат и разговарят с преподавателите на 18 септември, вторник, от 19:00 ч. 

За повече информация: Advance Academy – www.advanceacademy.bg

или телефон 0889 990 030

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/