in

Доналд Тръмп покани Бойко Борисов в САЩ

Снимка: trafficnews

Американският президент Доналд Тръмп е поканил премиера Бойко Борисов на среща в Ню Йорк на 24 септември, съобщи съветника на министър-председателя Румяна Бъчварова, цитирана от „Монитор“.

Двамата ще се видят на събитие, организирано от американския президент „Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците“.

Както е известно премиерът ще води тази година българската делегация на 73-ото Общо събрание на ООН в Ню Йорк. От кабинета съобщиха още, че българският премиер е получил лична покана от администрацията на Тръмп за събитието.

България ще е един от съдомакините на срещата на високо равнище „Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците“.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.