in

Деца рисуват на асфалт в рамките на ученически форум във Варна днес

Безплатните събития „Готови за училище“ събират ученици от над 20 кръжока танцови и спортни клубове от морския град, които ще представят публично своите постижения

В продължение на два дни във Варна ще се проведат безплатни събития на тема: „Готови за училище“. Днес и утре, от 12:00 до 14:00 часа в Детския кът в Морската градина, ще се проведе базар „За извън класни дейности“, в който ще се включат над 20 различни кръжока, танцови състави и спортни клубове.

Те ще представят дейността си пред родители, които имат желание да запишат децата си в извън класни дейности през новата учебна година. Междувременно за децата са предвидени различни занимания, сред които и конкурс за рисунка на асфалт. В рамките на 30 минути подрастващите ще трябва да нарисуват своите идеи с тебешир, като най-добрите от тях ще получат карти с по 100 точки за игра в парка.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/