in

Иван Чешмеджиев стана мъжки татко

снимка facebook

Втората му съпруга, красавицата Елена, го дари със син днес сутринта 

Любимецът на цяла България и основател на варненската шоу група „Тутурутка“, Иван Чешмеджиев се сдоби с мъжка рожба днес. Съпругата му, красавицата Елена, го ощастливи със син в АГ болница Варна.

Добрата новина съобщи самият той в профила си във фейсбук с думите „Господ е щъркел“. Чешмеджиев се ожени за Елена миналата година на скромна церемония. Това е втори брак за шоумена. Малкият Борис Иванов Чешмеджиев е с перфектни мерки и добро здраве.

Иван Чешмеджиев е една от емблемите на варненския и национален шоубизнес. Основател на култовата комедийна група „Тутурутка”. За броени седмици предаването се превръща в абсолютен хит и става част от бита на хората: скечовете се преразказват на приятели и колеги, култови образи от шоуто изгряват като всенародни любимци и заживяват свой собствен живот.

Екипът записва албумите „Тутурутка” и „Манджа с грозде”, а „Бат’ Рамбо”, „Варна, морето…” и „На теслата дръжката” завладяват нацията. Следват нови албуми, грандиозно турне, завършило с препълнена зала 1 на НДК.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева