“Форбс” търси най-успешните млади българи

снимката е илюстративна
снимката е илюстративна

Класацията за най-успешните българи под 30-годишна възраст се провежда за шести път.
Камен Донев, Христо Христов и Калоян Куманов са само част от мотивационните лектори, които ще споделят своите истории за успех на тазгодишното издание на “Форбс” “30 под 30”, информира Нова телевизия.

“Според нас това са хората, които успешно развиват света около нас и го правят по добър начин – развиват бизнеса, или са успешните спортисти, или хората на изкуството”, заяви организаторът на събитието Даниел Василев.

Програмата на събитието включва семинари за лидерско управление, дигитален бизнес, правата на жените бежанки, както и ексклузивно представяне на лидерите в тазгодишната селекция за 30 успешни българи под 30-годишна възраст. За титлата са кандидатствали над 100 души, от които са избрани най-добрите, разпределени в пет категории – бизнес, изкуство, социално предприемачество, спорт и образование.

“Големият страх, който трябва да преодолееш в началото на един бизнес, е, че той няма да бъде успешен. Ползата от подобни събития е, че се показват успешни бизнеси, както и практики, които да бъдат следвани”, каза изпълнителният директор на “Нетинфо” Христо Христов.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка dаma

Варна е финал на световното турне на Ричард Клайдерман

снимка getty

“Игра на тронове” триумфира на наградите “Еми”