in

Режат прясно положения асфалт на булевард „Левски“(СНИМКИ/ВИДЕО)

снимка Нова Ворно

Поредно безумие се случва във Варна с прясно асфалтираните булеварди. След като веднъж бе асфалтиран, в момента машини режат готовата пътна настилка по булевард „Левски“

 

Новият бул.” Левски ” вчера беше разкопан, в отсечката пред ХЕИ. Прясно асфалтираното кръстовище пред сградата на здравната инспекция отново прилича на строителна площадка и споменатата отсечка по нищо не личи,че е част от нов булевард, видя екип на „Нова Варна“.

снимка Нова Варна

Това се случва след като правителството отпусна близо 110 млн .лева за реновиране на булеварда . Още тогава кмета на Варна Иван Портних ясно заяви ,че освен наземната се подменя и ВиК и ел. инсталациите и трасета на кабелни оператори , за да може след това при цялостната рехабилитация на булеварда да не се налага копаене, свързано с аварии в подземната инфраструктура.

снимка Нова Варна

Вероятно именно полагането на такива кабели или тръби е наложило абсурдното преремонтиране на готовия асфалт. Към момента очакваме позицията на общинската администрция по темата.

Припомняме ви ,че подобна съдба сполетя съвсем скоро и други три прясно асфалтирани булеварди във Варна : Сливница, Владислав Варненчик, Мария Луиза и Януш Хуняди. На няколко пъти трасетата бяха разкопавани допълнително за да се положи ВИК и ел инфраструктура.

Според кмета на Варна Иван Портних, ремонтът на бул. „Васил Левски” във Варна е най-важният проект за града и е най-мащабният за последните три десетилетия.  Според обещанията булевардът трябва да бъде готов до края на годината или най-късно в началото на следващата.

 

 

 

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева