in

Шофьор без книжка е виновен за мелето на „Сливница“

снимки Нова Варна

Джигитът карал като бесен на зигзаг между колите и бил с отнето свидетелство за правоуправление

Пореден случай на неправоспособен водач, предизвикал катастрофа във Варна, стана днес. Оказа се, че шофьорът на „Сузуки“-то предизвикало тройната катастрофа на булевард „Сливница“ по обед, няма свидетелство за правоуправление. Книжката му е отнета за стари грехове на пътя, но засега не е ясно зца какви.

От пресцентъра на полицията съобщиха, че вероятната причина за сблъсъка е това, че 37-годишният водач на лек автомобил „Сузуки“ губи контрол над автомобила си, докато се движи в посока центъра на града и навлиза в насрещното движение. Там се удря челно с лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 44-годишен водач.

От там сузукито се отклонява и помита лек автомобил „Опел“, със софийска регистрация, който е пострадал най-малко от удара. Все още не е сигурно с каква скорост е карал джигита.

На шофьора на Сузуки-то е взета кръвна проба за алкохол, но резултатите все още не са готови. Той е настанен в болница с фрактура на ребра.

Вторият пострадал, водачът на мерцедеса, е с фрактура на таз, а неговият спътник, на 46 години, е с по-леки контузни наранявания. Няма опасност за живота и на тримата пострадали, допълниха от пресцентъра на полицията.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева