in

27 години ще лежи убиеца на родилката Надежда от Варна (СНИМКИ/ВИДЕО)

Снимка: Нова Варна

27 години строг тъмничен затвор е присъдата на изверга, убил от ревност по особено мъчителен начин 18-годишната Надежда, реши преди минути състав на Варненският окръжен съд

Днес Варненският окръжен съд призна за виновен 23-годишния Красимир Атанасов, за умишленото убийство на 18-годишната Надежда Стойчева и му наложи наказание „доживотен затвор“, което заради съкратената процедура беше заменено с „лишаване от свобода“ за срок от 27 години

Извергът ще търпи наказанието при първоначален строг режим. Според разширения петчленен съдебен състав, убийството е извършено по особено мъчителен начин за жертвата, часове наред Красимир е малтретирал и удрял момичето в главата, като тя е починала вследствие на хематоми и кръвоизливи именно там.

снимка Нова Варна

Подсъдимият беше осъден да заплати на майката и сина на жертвата обезщетение за претърпените неимуществени вреди  – обща сума в размер на 210 000 лева. Първоначално роднините на Надежда бяха поискали за това  330 000 лв.

Припомняме, че според обвинението на 7 ноември миналата година Атанасов, пребил до смърт 18-годишната родилка Надежда след избухнал скандал помежду им. Той има 6 ефективни присъди, като има данни че е наркозависим.

Младият мъж излязъл от затвора на 20 октомври 2016 година, а с жертвала живеел от 6 месеца. Броени дни преди фаталния инцидент – на 22.10.2017г. Надежда родила момченце, което изоставила, като бащата на детето не бил Красимир.

Присъдата подлежи на обжалване или протест пред Апелативен съд – Варна.

Трябваше да лежи до живот, коментираха пред „Нова Варна“, роднините на загиналото момиче. Не сме доволни, това е погубен живот на младо момиче, което остави след себе си малко дете, кръгъл сирак.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева